VIJEST

RougeMarin uveo i dostavu polugotovih jela. Idealna su za lagano eksperimentiranje u kuhinji

FOTO: Bojan Haron Markičević

Domaća tjestenina, wok baza ili domaći kečap? Na webshopu poznatog restorana pronašle smo hrpu sjajnih proizvoda

Uslijed nemogućnosti uobičajenog poslovanja, hrvatski se restorani pokušavaju snaći i održati na sve moguće načine. Najveći se broj njih odlučio za uvođenje dostave, no neki su, poput RougeMarina, otišli i korak dalje. Omiljeni restoran brojnih Zagrepčana danas posluje iz prostorija njihove mesnice Santoku, ali i putem webshopa, koji je tijekom vikenda postao bogatiji za cijeli niz zanimljivih proizvoda.

Bojan Haron Markičević

Osim pomno biranog i mariniranog mesa spremnog za termičku obradu kod kuće u njihovom se asortimanu od sada nalaze i gotova i polugotova jela, kao što su domaća tjestenina, umaci, juhe, baze i marinade, ali i pekarski proizvodi. Nama su, primjerice, za oko posebno zapeli bazni wok umaci (300 ml, 25 kn), umak bolognese (800 ml, 80 kn), pileća juha (350 ml, 13 kuna) te domaći ravioli punjeni ricotta sirom, vlascem i timijanom (500 g, 42 kn).

Bojan Haron Markičević

Svi proizvodi mogu se naručiti putem RougeMarin webshopa te platiti putem internet bankarstva. Proizvodi se dostavljaju idući dan na kućnu adresu ili ih možete preuzeti na parkingu ispred mesnice gdje će vam djelatnici narudžbu stave u prtljažnik automobila, bez kontakta. Santoku mesnica otvorena je od ponedjeljka do subote od 8 do 17 sati, i nedjeljom od 9 do 14 sati.