SUPER FOOD

Takenoko Dubrovnik ima fini ljetni meni, ne znamo što izgleda bolje, kamenice ili sashimi od tune i lososa

Ljetni meni restorana Takenoko Dubrovnik donosi kamenice u ledu, crni bakalar mariniran u dubrovačkim narančama i još hrpu finih specijaliteta

Takenoko Dubrovnik već treću godinu za redom u ljetnoj sezoni otvara se na najljepšoj dubrovačkoj lokaciji, na samom ulazu u Grad.

Osim toga ima odličnu prostranu terasu, a s koje se pruža pogled na cijelu luku, zidine te otočić Lokrum. Restoran je uređen minimalistički, elegantno i suvremeno, s tek ponekim detaljima u žarkim bojama što bitno pridonosi ambijentalnosti samog prostora.

Slijedeći filozofiju zagrebačkog Takenoka, s promjenom sezone, mijenja se i meni, stoga je sad on iznimno pročišćen, svjež i lagan. Na meniju se može naći crni bakalar mariniran u dubrovačkim narančama, jakobove kapice, poslužene s hrskavim sotiranim tikvicama, svježi sashimi od tune i lososa te jadranske kamenice na ledu. Fotke finih specijaliteta i restorana možete pogledati u galeriji.