HEDONIZAM

Zašto se uskoro ne biste zaputili u Opatiju gdje se kriju tri senzacionalna boutique hotela?

FOTO: TMG Creative

Na samo dva sata vožnje od Zagreba kriju se tri famozna boutique hotela s pogledom na more. Evo o kojima je riječ

Pobjeći negdje za vikend uvijek je izvrsna ideja, a jedna od destinacija kojoj smo u tom slučaju skloni jest definitivno Opatija. A ako u jedan od narednih vikenda želite implementirati i maksimalni hedonizam, onda vam tim povodom predlažemo tri sjajna opatijska boutique hotela koja će vas osvojiti svojim posebno istančanim interijerima, lokacijom s pogledom na more, ali i svim uslugama uz pomoć kojih ćete se propisno razmaziti.

Ikador Luxury Boutique Hotel & Spa

Okružen bezvremenskim ljepotama opatijske rivijere, hotel Ikador predstavlja oazu mediteranskog luksuza. Obuhvaća osam luksuznih soba i šest ekskluzivnih suiteova, u kojima sveukupno može primiti 42 osobe. Sam hotel smješten je unutar prirodnog parka veličine pet tisuća kvadrata te je podzemnim tunelom ispod šetnice Lungo Mare povezan s privatnom plažom koja omogućuje i vez za brodove. Pogled na beskrajno lijep kvarnerski zaljev ovdje neizostavan.

BOUTIQUE HOTEL NAVIS

Meridijani i paralele hotela Navis nisu još jedna usputna stanica koju ćete posjetiti i zaboraviti. Njegove koordinate otkivaju najljepšu destinaciju vašeg putovanja i pričaju priču o mjestu u kojem vrijeme stane – o mjestu gdje završava Istra i gdje more najdublje prodire u Hrvatsku. Ovo je jedna od onih lokacija kojim dominiraju nenadmašni stil, prvoklasne usluge i izvanredna gastro ponude dok je najveća zanimljivost hotela upravo njegova pozicija. Naime, Navis je naslonjen uz stijenu tik uz more čime je osiguran divan pogled na kvarnerski zaljev i morsko prostranstvo svim sobama.

HOTEL BEVANDA

Hotel Bevanda prvi je boutique hotel s pet zvjezdica na sjevernom Jadranu i mjesto koje svojim gostima nudi potpuno opuštanje u bogato opremljenim sobama s posebno osmišljenom personaliziranom uslugom. Uz njega je bitno spomenuti i kultni restoran Bevanda u kojem se stvaraju klasična i raznovrsna jela osvježena modernim dodirom, ali i čistim, jasnim aromama namirnica.