Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

LJEPOTA

LJEPOTA Ako želite više volumena u kosi obratite pozornost na neki od ovih pet sprejeva

Uglavnom se koriste na lagano prosušenoj kosi

FOTO: tgm creative

Uglavnom se koriste na lagano prosušenoj kosi

Ne znamo tko bi odbio još malo volumena u kosi, ali mi sigurno ne. Iako se dobro isfeniramo i trudimo postići formu popularnog airy boba, kosa nakon nekog vremena jednostavno splasne. To možemo probati riješiti sa sprejevima za kosu koji se uglavnom nanose na opranu, ručnikom prosušenu kosu. Nanose se na kosu po sekcijama, od korijena i nakon nanošenja se kosa suši prirodno ili fenom. Efekt bi trebao biti kosa prepuna volumena, a u nastavku izdvajamo neke proizvode koji bi mogli biti od pomoći.

 

L’Oreal Professionnel Paris Texturizing Spray

Opis: Namijenjen tankoj kosi, a u sebi ima formulu za podizanje iz korijena. Aplicira se na mokru kosu, sekciju po sekciju i to na lagano prosušenu kosu. Nakon toga kosa se suši fenom ili prirodno, ovisno o preferencijama.
Cijena: 149,00 kuna za 1,25 ml
Gdje kupiti: Douglas

 

 

Balea Ultra volumen spray

Opis: Štiti kosu od zapetljavanja, a toplina sušila za kosu aktivira djelovanje spreja. Osim volumena, tu je i njega pantenolom, a može se koristiti i na mokru i na suhu kosu.
Cijena: 19,90 kuna za 0,2l
Gdje kupiti: dm

 

 

Ilustracija: Zoran Birman/Telegram

Moroccanoil, Volume sprej za stiliziranje za volumen od korijena

Opis: Sprej za stiliziranje od korijena, sprječava kovrčanje i hrani kosu zahvaljujući arganovom ulju. Smanjuje elektricitet i odlično miriši.
Cijena: 103,55 za 75ml
Gdje kupiti: Notino

 

 

 

Philip B Weightless Volumizing Insta-Thick

Opis: Inovativni sprej za gustoću kose u trenutku joj daje efekt kao da je fenirana u salonu. Miriši na magnoliju, a upotrebljava se tako da se snažno protrese bočice i aplicira 15-20 cm od korijena.
Cijena: 326 kn za 260 ml za 260 ml
Gdje kupiti: Parfumerija Lana

 

 

Matrix Biolage Volumebloom

Opis: Kosi pruža pokretljivost, a u sebi sadrži ekstrakt pamukovog cvijeta koji je zaslužan za volumen. Formula nema parabena i pogodan je kosu koja je kemijski tretirana. Koristi se na vlažnu kosu.
Cijena: 135,00 kuna za 250 ml
Gdje kupiti: Wow Junkie