Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Crveni tepih

Crveni tepih Elsa Hosk sinoć je pomela crveni tepih u Cannesu u genijalnoj Viktor & Rolf kreaciji

U Cannesu je ove godine bilo odličnih izdanja na crvenom tepihu, a Elsa Hosk opasno konkurira za najbolje odjevenu tijekom cijelog festivala

Swedish model Elsa Hosk arrives for the screening of the film "La Passion de Dodin Bouffant" (The Pot au Feu) during the 76th edition of the Cannes Film Festival in Cannes, southern France, on May 24, 2023. (Photo by Valery HACHE / AFP)
FOTO: AFP

Iako na glasu kao vrlo konzervativan zbog strogih pravila odijevanja, crveni tepih u Cannesu ove je godine pun zbilja dobrih izdanja. Michelle Yeoh i Julia Garner pojavile su se u nekoliko famoznih izdanja koja evociraju sjaj zlatnog doba Hollywooda. Bilo je odličnih vintage izdanja među kojima je dominirala Chanel mini haljina Lily-Rose Depp (iako je mnoge razljutila kad je viđena kako puši u tom vintage dragulju u sklopu kojeg je nosila i delikatne rukavice). No, nekako je uvijek posebno kad se netko odvaži na raskošnu couture kreaciju. Ove godine za sada je u tome najuspješnija Elsa Hosk. Manekenka se jučer pojavila u haljini s potpisom nizozemskog dvojca Viktor & Rolf. Radi se o haljini iz njihove posljednje couture kolekcije za proljeće 2023. godine.

Osim Hosk, sinoć je na crvenom tepihu odlično izgledala i Winnie Harlow koja je odabrala haljinu Jeana Paula Gaultier, kao i Rawdah Mohamed koja se pojavila u couture kreaciji Roberta Wuna. Pojavila se i hrvatska manekenka Faretta u kreaciji Elisabette Franchi. Kako je sve to izgledalo i tko se još pojavio na prikazivanju filmova tijekom devete večeri festivala u Cannesu pogledajte u nastavku.

Elsa Hosk

Nosi: Viktor&Rolf Couture

Rawdah Mohamed

Nosi: Robert Wun Couture

Winnie Harlow

Nosi: Jean Paul Gaultier

Shanina Shaik

Nosi: Nicolas Jerban

Lais Ribeiro

Nosi: Nicolas Jerban

Helena Chistensen

Nosi: Balenciaga

NingNing

Nosi: Versace

Faretta

Nosi: Elisabetta Franchi

Lena Mahfouf

Nosi: Vivienne Westwood

Valentina Sampaio

Nosi: Rami Kadi

Jourdan Dunn

Nosi: Elie Saab

Stella Maxwell

Nosi: Genny

Heidi Klum

Nosi: Zuhair Murad

Sara Sampaio

Nosi: Carolina Herrera

Kate Beckingsale

Nosi: Zuhair Murad

Charles Melton

Nosi: Valentino

Ashley Graham

Nosi: Dolce&Gabbana

Natalia Vodianova

Nosi: Celine