Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

INTERIJER

INTERIJER Hrvatski brend Moel ima novu kolekciju svijeća koje sada možete pronaći i na policama zagrebačke trgovine

Brend Moel predstavlja četvrtu kolekciju svijeća i još neke novosti

FOTO: PR

Brend Moel predstavlja četvrtu kolekciju svijeća i još neke novosti

Osnivačica brenda Mia Antunović kreirala je nekoliko novih mirisa svijeća za ljeto, a novost je i ta da ih možete pronaći na policama Mi Store trgovine na adresi Iica 37. U ponudi su dvije veličine svijeća; regular od 210 grama te nova veličina grande od 570 grama koja ima čak 4 fitilja i dolazi u elegantnoj kutiji.

Novu kolekciju čini svijeća Loved koja miriše na božure, Japanese Dream miriši na japansku trešnju te White Bell koji miriši na nježnu đurđicu. Osim navedeih tu je i kraljica ljeta koja nosi naziv Sail Away i u sebi ima lubenicu i kokos pa će stvoriti pravu ljetnu atmosferu gdje god je zapalili.

U ponudi su i novi setovi

Setovi sadrže četiri svijeće, a u ponudi su i dva nova. Set Fresh koji odiše svježinom, a sadrži mirise Pure, Cloud, New Baby i White Bell i set Sweet Flower koji sadrži cvjetne note, a u njoj su mirisi Fearless, Loved, Japanese dream i White Bell.

Prisjetimo se Moel je prvi hrvatski luksuzni brend svijeća čiji je sastav posve prirodan, a one su izrađene isključivo od prirodnog sojinog voska. Možete ga pratiti na Facebooku i Instagramu.