Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

MODA

MODA Jennifer Lopez zatvorila je Versace reviju. Bila je spektakularna

FOTO: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Predivna Jennifer Lopez zatvorila je Versace reviju u Milanu i potpuno oduševila javnost

Na Tjednu mode u Milanu Jennifer Lopez zatvorila Versace je reviju. Nosila je zelenu haljinu s printom inspiriranu onom koju je prije 19 godina nosila na dodjelu nagrade Grammy. Zelena haljina koja je imala prorez sve do linije gaćica svi pamte i danas, a sinoć je ponovno zaludila javnost.

Nakon što su svi modeli izašli s modne piste, čuo se glas koji izgovara ‘Google, pokaži mi fotografije one zelene Versace haljine’. Ekran su tada preplavile fotografije i na oduševljenje svih, izašla je Jennifer Lopez uz Donatellu Versace. Očekivano, čim je izašla na pistu, svi su ustali i oduševljeno je pratili.

Haljina koju je nosila nova je verzija te legendarne iz 2000-e i dio je Versace kolekcije za proljeće 2020. godine koja je inspirirana džunglom. Jedna od genijalnih zanimljivosti oko te haljine je i činjenica da je Google upravo zbog nje osmislio pretraživanje putem fotografija (Google Image Search). Prilikom traženja fotografija te haljine se 2001. godine prikazivalo preko 250 milijuna rezultata, a taj broj se do 2010. godine povećao na više od 10 milijardi rezultata.

https://www.instagram.com/p/B2pR8pXgiTJ/

Versace haljina s dubokim izrezom i njen hrabri modni odabir jedan su od razloga zašto je ove godine dobila nagradu za modnu ikonu od Vijeća američkih modnih dizajnera. Nova Versace kolekcija bazirala se na printu palminog drveta, jednoj od ranijih kolekcija koju je Donatella sama dizajnirala nakon smrti njenog brata Giannija 1997. godine. Amber Valleta, model koji je nosio Versace haljinu prije dvadeset godina na reviji, također je bila dio revije noseći crnu haljinu. U nastavku pogledajte kakvu podršku je dobila od svojih kolega i kolegica.

https://www.instagram.com/p/B2pafbIgEzT/