Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Top look

Top look Lady Gaga nas je podsjetila kako izgledati odlično u trapericama i starkama

Kraljica ekstravagancije oduševila jednostavnošću

HOLLYWOOD, CALIFORNIA - MARCH 12: Lady Gaga performs onstage during the 95th Annual Academy Awards at Dolby Theatre on March 12, 2023 in Hollywood, California.   Kevin Winter/Getty Images/AFP (Photo by KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
FOTO: Getty Images via AFP

Haljina od mesa, jakna sa stotinom prišivenih lutaka, krvavi korzet i ružičasta gas maska, samo su neki od momenata koje nam je priuštila jedna od najvećih ikona stila, glazbenica Lady Gaga. Često je šokirala, lomila se u ultra visokim platformama, kosu bojala i sve moguće nijanse i uvijek pomicala granice u svojem modnom izričaju. Baš kao i jučer kad se na dodijeli Oscar pojavila u crnoj majici s kratkim rukavima, poderanim trapericama u istoj boji i visokim crnim starkama. Nosila je potpuno prirodni make up, a kosu zavezala u riblju kost. Na prvu bismo pomislili da je to generalna proba za nastup, ali nije bila. Gaga je tako odjevena izvela naslovnu pjesmu hita Top Gun 2, Hold my Hand, ujedno nominiranu za Oscara.

Iako je za crveni tepih odabrala korzet haljinu modne kuće Versace u kojoj je Gigi Hadid završila modni mjesec neki dan, sigurni smo da će se o njezinoj pojavi na Oscarima još neko vrijeme pričati, a u nastavku donosimo tri bazna komada s kojim ga jednostavno možete iskopirati. Upravo zbog toga što od Gage ne očekujemo onu manje je više, bilo je samo pitanje dana kada će nam pokazati svoju verziju. I baš je super.

Dobre crne starke

Brend: Converse
Cijena: 74,19 €
Gdje kupiti: Converse


Obični crni T-shirt

Brend: Arket
Cijena: 19 €
Gdje kupiti: Arket


Poderani jeans

Brend: H&M
Cijena: 31,70 €
Gdje kupiti: H&M