Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Super suradnja

Super suradnja Nova Juno kolekcija spaja inovativan nakit i ručno rađenu keramiku. Želimo sve

Anita Dujić Broadfoot udružila je snage s keramičarkom Viktorijom Bartolović

FOTO: Rajna Raguž

Dizajnerica nakita Anita Dujić Broadfoot predstavlja novu kolekciju nakita koja kombinira minimalizam i vintage, ali i donosi sasvim posebnu i uzbudljivu suradnju s keramičarkom Viktorijom Bartolović koja je ručno izradila keramičke posudice za – nakit.

Rajna Raguž

Anita svoj brend Juno gradi kroz kreiranje inovativnog i transformabilnog nakita, a materijali koje koristi su srebro, pozlaćeno srebro, poludrago kamenje, slatkovodni biseri, čisto zlato, drago kamenje i dijamanti, a svi ovi plemeniti metali daju nakitu posebnu dubinu i eleganciju. Upravo je takva i nova kolekcija koja donosi sinergiju umjetnosti, dizajna i kvalitetnih materijala, odnosno inspirativnu suradnju s Viktorijom Bartolović, keramičarkom s jedinstvenim stilom.

Rajna Raguž

Umjetnica je svoj izričaj prenijela na jedinstvene posudice za nakit koje se mogu koristiti za čuvanje nakita, kao dekorativni element ili za neke druge svrhe. “Rad s Viktorijom omogućio mi je da unesem nešto novo i jedinstveno u našu kolekciju. Naše keramičke posudice za nakit nisu samo funkcionalne, već su i prekrasne, a svaka je ručno izrađena s mnogo ljubavi i truda”, kaže Anita. Ova suradnja tako donosi inovativne i stilski dojmljive proizvode, a otvara i nove smjerove u kombiniranju različitih umjetničkih formi i stvaranja. Nova Juno kolekcija i keramičke posudice dostupne su za narudžbu u online trgovini pod kategorijom Juno X.

Rajna Raguž
Rajna Raguž

Rajna Raguž
Rajna Raguž