Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

HRVATSKA MODA

HRVATSKA MODA Nova kampanja Kristine Burje snimljena na divnim lokacijama Portugala

FOTO: Fabrice Meuwissen

Dizajnerica Kristina Burja novu kampanju za svoj brend Krie Design snimila je na očaravajućim lokacijama Portugala

Dizajnerica Kristina Burja predstavila je novu kolekciju na 9. izdanju Green Fashion Weeka u Portugalu, na kojem od samog početka sudjeluje. Ova modna manifestacija ponovno u fokus postavlja prirodne ljepote kao kulisu samog događaja kako bi se podigla svijest ljudi koliko je važno čuvati naš svijet.

Prekrasne fotografije nove kampanje dizajnerice Kristine Burje, snimljene su na egzotičnim lokacijama regije Algarve, na južnoj obali Portugala koja svojim intenzivnim bojama krajolika savršeno nadopunjuje novu kolekciju . Kristina je inspiraciju pronašla u paleti zemljanih tonova i akromatskim bojama, a pečat kolekciji, koja se sastoji se od haljina, odijela i kaputa, daju neočekivani statement detalji po kojima je Krie Design brand prepoznatljiv.

Jug Portugala, regija Algarve smjestila se na nestvarno lijepom dijelu Atlantskog oceana koji se baš tamo počinje lagano uvijati prema Gibraltarskim vratima. Stijene koje ćete tamo vidjeti pravo su umjetničko djelo prirode koje nadahnjuje i budi najdublje osjećaje i želju da sačuvamo svu ljepotu naše planete koju uzimamo zdravo za gotovo.

Upravo je to fokus i nove kolekcije Kristine Burje izrađene od recikliranog poliestera i poliamida, a modeli su elegantni, bezvremenskog kroja, mekih linija i voluminoznih rukava. Predimenzionirane mašne i perje, kao detalji, čine ovu ready to wear kolekciju zabavnom i potpuno osvježavajućom.

Formula uspjeha ove dizajnerice je dizajn koji nikada ne izlazi iz mode i može se reciklirati iz sezone u sezonu. Kristina Burja ne želi stvarati kreacije koje će žena odjenuti samo jednom.
Cijeli koncept Krie Designa temelji se na filozofiji održivosti, ekološke osviještenosti, a dizajnericu nadahnjuju karizmatične žene koje se ne boje učiniti svijet svojim.