Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Street style

Street style Što se nosilo na ulicama Milana tijekom tjedna muške mode? Izdvajamo 30 fotki

U Milanu je završio Tjedan muške mode, a mi smo izdvojili najbolje street style kombinacije

A guest arrives to attend the presentation of Prada's Women's Spring-Summer 2022 collection during the Fashion Week in Milan on September 24, 2021. (Photo by MARCO BERTORELLO / AFP)
FOTO: AFP

Ulica Milana tijekom Tjedna muške mode koji je završio danas bile su, kao i uvijek, balans između talijanske tradicionalne elegancija i ekstravagantnih modnih istupa koji izmamljuju osmijeh na lice. Revije najboljih talijanskih brendova muške mode stigli su pogledati i poznati kao što su Nick i Susie Cave, Ed Westwick i Anna Dello Russo, kao i brojni trendseteri među kojima su bili Bryan Yambao, Declanchan, Jenny Walton, Tamu McPherson i brojni drugi.

Kombinacije koje smo vidjeli na ulicama bile su dobar presjek recentnih komada iz kolekcija brendova koji su imali revije tijekom posljednjih pet dana u Milanu i onih uzbudljivih, neobičnih komada koji su prikupljeni tijekom pandemije, ali nikad nisu prošetani u javnosti. Ipak je u tijeku prvi u potpunosti fizički modni mjesec još od početka 2020. U nastavku pogledajte street style fotografije iz Milana.