Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Ljepota

Ljepota Tatjana Dragović u Hrvatsku dovodi kultni beauty brend Augustinus Bader. Čule smo se s njom

FOTO: PR

Kreme u koje se kunu zvijezde poput Victorije Beckham i Kim Kardashian West konačno dolaze i na naše tržište

Novi se beauty brendovi pojavljuju na tržištu brže nego što ih uopće stignemo percipirati. Pojavi li se neki oko kojeg se na društvenim mrežama stvori određeni hype i zapne li vam za oko, morat ćete pažljivo promatrati radi li se tek o razrađenoj kampanji influencera ili proizvodu koji doista vrijedi. Potraje li taj hype mjesecima, pa čak i godinama, možete biti prilično sigurni da se u taj konkretni proizvod isplati uložiti. Upravo je tako išla priča s brendom Augustinus Bader, koji u svojoj ponudi ima tek tri proizvoda – dvije kreme za lice i kremu za tijelu.

Mediji su se o njemu više raspisali prije godinu dana, kad je Victoria Beckham, želeći dobiti efekt kože koja zrači zdravim sjajem, na prošlogodišnjem Tjednu mode u Londonu koristila njegove kreme na svojim modelima. Ubrzo nakon gotovo da i niste mogli pronaći zvijezde s tzv. holivudske A liste koji kao svoj apsolutni beauty favorit ne navode neku od njegovih krema. Hailey Bieber, Kim Kardashian West, Diane Kruger, Kris Jenner, Maria Sharapova i Irina Shayk samo su neke od njih.

Kreme iza kojih čvrsto stoji znanost

Iza brenda stoji Augustinus Bader, profesor sa sveučilišta u njemačkom Leipzigu i jedan od vodećih svjetskih stručnjaka iz područja biomedicine. Specijalizirao se u polju regenerativnih procesa u tijelu, zbog čega naglašava da njegova beauty linija sa sloganom This is the cream that works doista djeluje – jer se bazira na znanstveno utvrđenim činjenicama. U ponudi ovog brenda ćete tako naići na dvije kreme; The Rich Cream namijenjen normalnom i suhom tipu kože za noćnu upotrebu i The Cream, namijenjenu za mješovitu i masnu kožu te dnevnu upotrebu.

Obje kreme imaju isti efekt i isti cilj, potaknuti naše tijelo da se obnavlja vlastitom snagom. S obzirom na nebrojene pozitivne recenzije koje smo čitale, bile smo oduševljene viješću da će se proizvodi Augustinusa Badera uskoro moći nabaviti i u Hrvatskoj. Prodavat će se u sklopu skincare trgovine The Lab, koja bi se kroz koji tjedan trebala otvoriti u središtu grada, iza koje stoji bivši model i poduzetnica, Tatjana Dragović.

“Augustinus Bader je brend u koji apsolutno i stopostotno vjerujem, a želja mi je da se u njegovo djelovanje uvjeri i domaća publika”, rekla nam je Tatjana. Uz Rich Cream i The Cream, u njezinom ćete dućanu moći nabaviti i The Body Cream, kremu za tijelo koja intenzivno hrani kožu te joj popravlja tonus i teksturu. Na kraju, možemo samo reći da odbrojavamo dane do otvaranja trgovine, a više će informacija biti poznato uskoro.