Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Artdeco Masterclass

Artdeco Masterclass Uskoro u Zagreb stiže slavni vizažist Macedonio Bezzera; mnogo toga možete naučiti od njega

Ovo ne želimo propustiti; slavni vizažist Macedonio Bezzera 22. svibnja od 18 do 21 sat u Kaptol Boutique Cinema održat će Artdeco Masterclass Make up your sunset stories i otkriti svoje makeup trikove

Ako ste poželjeli naučiti kako makeup-om postići izgled s plaže i prije samog odlaska na plažu te kako make up učiniti trajnim i otpornim bez obzira na visoke temperature, upravo to ćete moći i ostvariti na Artdeco Masterclass-u koji se zove Make up your sunset stories. Naime, 22. svibnja od 18 do 21 sat u Kaptol Boutique Cinema poznati makeup artist Macedonio Bezzera otkrit će svoje makeup trikove.

Branitelji koji su na ulazu u crkvu sv. Marka fizički su nasrnuli na jednog od pripadnika interventne policije. U toj gužvi i naguravanju sudjelovao je i Josip Klemm.
PIXSELL

Naime, svi zaljubljenici u beauty trendove i vrhunsku dekorativu moći će vidjeti kako ovaj majstor od zanata, službeni Artdeco vizažist s više od 20 godina iskustva, šminkom čini čuda. Osim toga, bit će to izvrsna prilika vidjeti kako funkcioniraju Artdeco proizvodi te na koje ih sve načine može koristiti u svojoj svakodnevnoj rutini, ali i posebnim prilikama.

Dakle, dođete li na Artdeco Masterclass slavni Macedonio Bezzera pokazat će vam svoje znanje i trikove kada je u pitanju dugotrajan i svježi make up za ljetne temperature uz naglasak na to da svaka žena i djevojka na svoj način nosi i iskoristi beauty trendove.

PIXSELL

A koji su trendovi za ovu sezonu, najbolje govori ime samog Artdeco Masterclass-a: Make up your sunset stories. Naime, upravo se tako zove i nova Artdeco make-up kolekcija čiji su glavni aduti postizanje osunčanog tena, zavodljivih usana te nevjerojatnog pogleda uz dva nova sjajna proizvoda bez kojih ne može niti jedna žena.

Dva Artdeco hita

Mnoge djevojke, naime, bi se složile kako bez kvalitetne maskare nema potpunog make up looka. Nijedan look nije potpun bez definiranih očiju zato se Artdeco pobrinuo da se u novoj Make up your sunset stories kolekciji nalazi očaravajuća Volume Supreme maskara koja pruža intenzivan volumen te produljuje trepavice.

Artdeco Volume Supreme Mascara, 109 kn PIXSELL

Općepoznato je kako žene omiljenu maskaru nose u dnevnim torbicama kako bi korigirale dnevni look jer je to jedan od najkorištenijih make up proizvoda. Najveća prednost Volume Supreme maskare je njena izdržljivost do 10 sati i pogodnost za one s najosjetljivijim očima ili lećama.

Osim nje, Artdeco predstavlja Black Kajal olovku za oči koja ima savršenu kremastu i meku teksturu za blendanje te može biti glavni proizvod koji će dnevni look brzinski transformirati u večernji.

Artdeco Black Kajal olovka za oči, 46 kn PIXSELL

Mali trikovi koji će istaknuti oči te naglasiti guste trepavice je intenzivna crna maskara uz koju nije ni potreban neki poseban makeup. Na ostatku lica dovoljan je highlighter, tek malo rumenila, a usne mogu biti budu neutralne. Ovo ljeto je u znaku minimalizma, preplanulog tena i naglašenih očiju.

Spoj ljepote i mode

Osim tajnama dekorativne kozmetike, Artdeco Masterclass Make up your sunset stories pozabavit će se pripremom i njegom kože uz odgovarajuću preparativnu kozmetiku sponzora. Za modni dio Masterclassa, modna dizajnerica Manja Stević kreirala je posebnu kolekciju torbica „fanny bags“ odnosno torbice koje se nose oko struka te će one imati svoju premijeru upravo na samom događanju.

  • Cijena ulaznice za Artdeco Masterclass je 400 kn te su u prodaji do 21.05. ili do popunjena kapaciteta
  • Ulaznica uključuje: predavanje, certifikat, bogatu poklon vrećicu, piće i catering u WOW baru
  • Ulaznice su dostupne na https://www.kameja.hr/proizvodi/masterclass/ulaznica-za-masterclass/5077/ ili u Artdeco Make Up Bar & Beauty Storeu u Zagrebu, Tomislavova 3. (radno vrijeme: 08:30-16:30 h)
  • Make up your sunset stories kolekcija dostupna je u Müller i RK Nama, te se može kupiti, kao i ulaznice za Masterclass, u Kameja web shopu i Make Up Bar & Beauty Storeu na adresi Tomislavova 3.