Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Hrvatska moda

Hrvatska moda Vjenčanice iz nove kolekcije dvojca eNVy room izgledaju kao san

U novoj kolekciji čekaju vas atipični modeli među kojima je haljina od eko perja

FOTO: Karla Jurić i Ive Trojanović

Svakog siječnja nas poznati modni dvojac eNVy room počasti s novom vjenčanom kolekcijom. Nije tajna da su već više od 10 godina jedni od najpopularnijih na tom polju, a sada je njihov showroom u Vlaškoj 68 bogatiji za više od 30 novih vjenčanih modela. Ovaj put isprepliću inovativnost i tradiciju.

Kolekcija je podijeljena na nekoliko različitih stilova u kojima spaja tradicionalne siluete i zanimljiva dizajnerska rješenja. I dalje je u fokusu ženska silueta, a detalji su ovog puta voluminozni rukavi, predimenzionirane mašne, raskošni volani i smjeli prorezi. Za one koje žele baš nešto posebno, predstavili su model kratkog topa i voluminozne duge suknje i asimetrična haljina od perja. Gola ramena i otvorena leđa prate gotovo svaki model, a neobične teksture unose različitost.

Osim modela iz nove kolekcije u showroomu modnog dvojca postoje i najprodavaniji modeli iz prijašnjih. Fotografije lookbooka potpisuju Karla Jurić i Ive Trojanović (925 Studio), model je Pavla Predović, a kosu i make-up potpisuje Iva Rukavina. eNVy room možete pratiti putem službene Internet stranice, preko Facebook profila ili na Instagramu.