Preporuka: brzo i fino jelo za hladne dane.
Sastojci:
- 1 Kranjske kobasice s kajenskim paprom Podravka (300 g)
- 2 žlice ulja
- 60 g luka
- 500 g krumpira
- 200 g mrkve
- 100 g korijena celera
- 1 žličica Vegete Natur
- Vegeta Maestro crni papar
- sol
- 240 g Konzerviranog slanutka Podravka
- 150 g Konzervirane leće Podravka
- 150 ml Passate Podravka
- 1 žlica narezanog peršina
- 70 g milerama
Priprema: Kobasice narežite na ploške i stavite na zagrijano ulje. Kratko ih popecite uz miješanje pa dodajte sitno narezani luk a zatim na kockice narezano korjenasto povrće. Prelijte vodom, dodajte Vegetu Natur, sol, crni papar, ocijeđeni slanutak, leću i pasiranu rajčicu. Kad zavri kuhajte oko 15 minuta. Gotovo varivo pospite narezanim peršinom.
Posluživanje: Poslužite toplo sa žlicom milerama.
Savjet više: dio slanutka možete usitniti i na taj način zgusnuti varivo.
Sadržaj nastao u suradnji s Podravkom prema najvišim uredničkim standardima Telegram Media Grupe