Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

DARIVANJE

DARIVANJE Adventski Giveaway: Na Super1 vas očekuju 24 dana genijalnih poklona. Provjerite detalje

Od 01. do 24. prosinca pozorno pratite naš Instagram profil

FOTO: Shutterstock

Od 01. do 24. prosinca pozorno pratite naš Instagram profil

Posljednje nedjelje u studenom zapalili smo prvu adventsku svijeću te službeno zakoračili u najljepše doba godine. S veseljem možemo reći da su nam božićni blagdani sve bliže i bliže, a njihovo iščekivanje uvijek je ljepše uz uranjene blagdanske poklone. Još od djetinjstva naprosto nas oduševljavaju adventski kalendari, a ona sreća kada smo od 01. prosinca svaki dan iz njih vadili po jednu čokoladicu, zauvijek ostaje posebna uspomena. Kako bismo oživjeli taj osjećaj, ove smo vam godine pripremili Super1 Adventski Giveaway koji vam u 24 dana donosi mnoštvo genijalnih poklona.

Evo o čemu je riječ

Na našem službenom Super1 Instagram profilu, od 01. do 24. prosinca, čitatelje ćemo nagrađivati poklonima koje smo pripremili u suradnji s partnerima. U tom periodu, svaki ćemo dan u 09:00 sati otvarati novi adventski prozorčić te objaviti najnoviji nagradni natječaj koji će biti aktivan 72 sata. Nakon njegova isteka, sretne ćemo dobitnike kontaktirati putem Instagram profila.

Kako biste sudjelovali u darivanju, trebate nas, kao i naše partnere, zapratiti na Instagramu te lajkati objavu s aktivnim natječajem za koji se prijavljujete. I to je to. Svaki dan čekat će vas novi vrijedni pokloni, nekad jedan, a nekad i više njih, a što se sve krije iza prozorčića vam ne smijemo otkriti – na vama je da probudite dijete u sebi te okušate svoju sreću u ovim prekrasnim blagdanskim danima.

Pravila nagradnog natječaja možete pronaći ovdje.

Prijavi se na natječaj

#1 Zaprati Super1 Instagram profil i provjeravaj nove objave svakog jutra.

#2 Lajkaj objavu s poklonom koji želiš osvojiti.

#3 Zaprati na Instagramu partnera s kojim će te Super1 možda nagraditi.

#4 Provjeri jesi li među dobitnicima 72h nakon objave.

Koje smo prozorčiće otvorili, koji natječaji su aktualni, a koji tek slijede, možeš provjeriti na službenoj stranici Adventskog Giveawayja ovdje.