Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

TV SERIJA

TV SERIJA Donosimo prvi pogled na treću sezonu serije Emily in Paris. Outfiti su otkačeniji nego ikad prije

Jedva čekamo nove pariške avanture

FOTO: Netflix

Ono što je obožavatelje serije Emily in Paris mjesecima mučilo, napokon je riješeno. Ako je suditi prema prvim objavljenim fotografijama sa snimanja nove, treće sezone iznimno popularne serije, Emily će – spoiler – ipak ostati u Parizu. Neće slijediti svog šefa natrag u SAD, nego će se, slutimo, i dalje voziti na Vespi, uživati u kroasanima te proživljavati emocionalne uspone i padove. A osim Pariza, obožavatelji već nagađaju kako bismo Emily u trećoj sezoni mogli gledati i u Londonu, pod uvjetom da odluči ići za Alfiejem, njezinom novom simpatijom.

Bilo kako bilo, na teaser fotografijama vidimo da se cijela originalna postava serije vraća u trećoj sezoni (a nadamo se i u četvrtoj koja je također službeno potvrđena), i to odjevena otkačenije nego ikad prije. Kostimografkinja Marylin Fitoussi već je ranije najavila kako bi se u trećoj sezoni voljela poigrati s recikliranim komadima, odnosno odjećom koju je Emily nosila u prvoj sezoni i stilizirati je drugačije, što se svakako veselimo vidjeti. Sve dostupne fotografije sa seta treće sezone, koja na Netflix stiže krajem ove godine, donosimo vam u nastavku.

Vjekoslav Skledar
01. 10. 2008., Sarajevo, BiH - Svjeze pripremljeni cevapcici spremni za pecenje na rostilju u cevabdzinici na Bascarsiji. Photo: Zvonimir Coric/Vecernji list
PIXSELL