Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

GASTRO

GASTRO Gastro Fisch Brač je divna mala trgovina s ribom u Beču. Otvorili su je braća Ivo i Toni Bartulović

FOTO: PR

Na adresi Zollergasse 12 u Beču prije dva dana je otvorena mala trgovina s ribljim proizvodima, a otvorili su je hrvatski poduzetnici

Poznati trgovci ribom i poduzetnici Ivo i Toni Barulović otvorili su s partnerom Milanom Prgometom malu trgovinu s ribljim proizvodima u središtu Beča, piše CroatiaWeek. otvorenje je održano ovaj tjedan, a posjetila su ga važna lica kao što je primjerice hrvatska ambasadorica u Austriji, Vesna Cvjetković.

Trgovina nosi naziv Gastro Fisch Brač, a smještena je na adresi Zollergasse 12. U ponudi ima svježu ribu i druge riblje proizvode, ali i kvalitetne sireve i maslinova ulja koja dolaze iz Hrvatske. Svježa riba svakog dana stiže iz Hrvatske u roku od 12 do 24 sata nakon što je ulovljena. Osim toga, u ponudi imaju tunu iz uzgoja s Ugljana, dagnje iz uzgoja s Mljeta, kao i hobotnice, škampe, lignje, riblje temeljce i slične proizvode koji se drže u hladnjačama.

Na njihovoj web stranici lako se može naći podrijetlo svakog proizvoda koji imaju u ponudi što je sjajno i pokazuje da su u 15 godina tradicije svoje tvrtke zaista naučili kako njegovati kvalitetu proizvoda.