Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

PROMO

PROMO Spremni za inspirativni vikend Prirodu & društvo u zelenilu Gorskog kotara?

Pridružite nam se na 1. inspirativnom vikend retreatu Priroda&društvo od 7. do 9. svibnja u pitoresknim Fužinama. Povežite se sa probuđenom prirodom, vlastitom kreativnošću i sobom samima

Spoznali smo više no ikada prije koliko je važna priroda koja nam daje sve – hranu, radost, zdravlje, inspiraciju, kreativnost, život… Svjesnost bivanja u trenutku, jednostavnost i povratak istinskim vrijednostima istovremeno postaje i luksuz i esencijalna potreba. U ovoj priči o prirodi i društvu, blagodati modernih tehnologija ostavit ćemo nakratko na zasluženoj pauzi i dopustiti si uživanje u kreativnosti i dobrobiti, stavljajući sami sebe na prvo (zasluženo) mjesto.

Cilj programa dopuštanje je i prepuštanje kreativnosti, istraživanje sebe kroz holističko vodstvo na putu balansa uma, duha i tijela u kokreaciji sa prirodom. Naše zajedničke trenutke integrirat ćemo na inspirativnom retreatu “Priroda i društvo” jer najbolje stvari u životu ionako nisu stvari – trenutci su ti koje pamtimo.

Provest ćemo opušteno druženje uz kratke priče enologice Josipe Andrijanić, naučiti nešto novo o sebi i svijetu oko nas uz vodstvo executive coacha Sonje Runkas, zaposliti ruke, otvoriti srca za davanje i primanje radosti i ljubavi.

Smještaj je osiguran u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama, uz uslugu punog pansiona i osvježenja u pauzama, selektirana vina, modeliranje glinom, svjesno hodanje, uzemljenje i poneko iznenađenje koje zahtijeva vaše povjerenje.

Za sve učesnike osigurani su bogati goodybag pokloni uz puno pozitivne energije i novih poznanstava, uz poštivanje trenutnih preporuka. Na vama je samo spakirati omiljenu cozy odjeću, udobne tenisice, dekice i dopustiti si zasluženo uživanje.

Program je namijenjen svima koji žele uživati, napuniti baterije, uzemljiti se u probuđenoj prirodi i jednostavno BITI ono što jesu. I što je još moguće? Broj mjesta je ograničen, a dodatne informacije i rezervacije molimo na: sonja@1moment.hr ili na event .