Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

PRODUKT DIZAJN

PRODUKT DIZAJN Svi ga žele imati. Ovo je jedan od najpoželjnijih i najskupljih poljubaca na svijetu

U pitanju je skulptura s potpisom cijenjene dizajnerice Kelly Wearstler

FOTO: kellywearstler.com

U pitanju je skulptura s potpisom cijenjene dizajnerice Kelly Wearstler

Kelly Wearstler je ime za koje ste sigurno čuli, posebice ako vjerno pratite domenu dizajna i uređenja interijera. Ova ambiciozna Amerikanka već je dugo prisutna na sceni, pa osim što uređuje interijere ujedno dizajnira i komade namještaja pod svojim imenom, brendom. Njezin rad tako možete učestalo vidjeti u Instagram domovima, ali i onima poznatih i slavnih. Osim namještaja, Wearstler je sklona dizajniraju i dekorativnih komada, a jedan koji nam se posebno dopao jest skulptura poljupca.

Nazvala ju je prigodno Kiss i dolazi u nekoliko različitih verzija boja, točnije materijala od kojih je načinjena, ali i dimenzija. Dizajnerica ističe da je u pitanju ručni rad od strane vještih majstora te da je poljubac, osim što je ukras, zamišljen i kao držač za papire ili pisma ili kao recimo dekor na vašem toaletnom, coffee stoliću. Riječ je o zbilja akcentnom i posebnom komadu koji neće proći nezamijećeno, a u prostor unosi i dašak luksuza s Wearstler potpisom. Cijena Kiss skulpture kreće od 125 dolara, a možete je nabaviti ovdje.

Screenshot
11.09.2016.,Zagreb - Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarovic sa svojim timom savjetnika pratila je rezultate izvanrednih parlamentarnih izbora u Uredu predsjednice na Pantovcaku. Photo:
PIXSELL
AFP