Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

DIZAJN INTERIJERA

DIZAJN INTERIJERA U ovoj vili u Dubrovniku nije teško zamisliti ljetni odmor, posebno kad vidite infinity bazen

Vila se nalazi na samom ulazu u Dubrovnik, a osim infinity bazena, ima i plažu

FOTO: CROATIALUXURYRENT.COM

Vila se nalazi na samom ulazu u Dubrovnik, a osim infinity bazena, ima i plažu

Za vilu Mey’s Place možda ste već i čuli. Izgrađena je još u šezdesetim godinama prošlog stoljeća i jedna je od vrlo traženih vila na našoj obali. Njen interijer stalno mijenja ruho i transformira se pa ga tako trenutačno krasi kombinacija luksuznih komada i detalja iz Ikee kao što su prugasti tepisi ili elegantni bijeli noćni ormarići.

Vila Mey’s Place smjestila se u naselju Lozica u Dubrovniku, na samom ulazu u grad gdje je još moguće uživati u miru bez gomile turista. Smještena je uz samo more, ima prekrasnu terasu, a podno kuće napravljena je i mala plaža. Iz vile se pogled pruža na zaljev Gruž te Elafitski arhipelag koji obuhvaća otoke među kojima su Šipan, Koločep i Lopud.

PIXSELL

U vili se nalaze četiri spavaće sobe i tri kupaonice, interijer je vrlo pročišćen, uglavnom bijel, akcentiran s tamnoplavim i zlatnim detaljima. Dnevni boravak i kuhinja spojeni su u jednom evlikom prostoru, a najljepši dio vjerojatno je terasa na koju se izlazi iz blagovaonice i s koje se pruža najljepši pogled na more. Vrt je prepun drveća i mediteranskog bilja, a krije i predivan infinity bazen uz koji možete odmarati na masivnim počivaljkama. U nastavku pogledajte još fotografija ove krasne vile, a više o cijenama najma i samom smještaju doznajte ovdje.

Ovo je poruka koju mu je napisao šef
Screenshot/Global News
Randy Boissonnault osobno mu je donio čestitku
Screenshot/Global News