Nekad je nužno odabrati stranu

Telegramovi originalni videoserijali do sada su pogledani 1,331.536 puta

U to su uključene sve dosadašnje epizode naša dva serijala

Prije nekoliko dana objavili smo da su Telegramovi videoserijali pogledani 654 tisuće puta, što nam je zvučalo stvarno puno. Novi podaci iz našeg videoplayera kažu da smo u međuvremeno došli na više od milijun gledanja, točnije 1,331,536. U to su uključene sve dosadašnje epizode naša dva serijala, Infiltracija: Kronike urbanog istraživanja i Šumski kuhar: Hrana iz divljine, kao i svi teaseri i foršpani za epizode koje smo objavili.

Alat za analitiku našeg video playera kaže:

  • naši video klipovi pogledani su 1,331.536 puta (views)
  • stranice s videom pregledane su 1,780.123 puta (pageviews)
  • ukupno, to je nešto malo više od 24 tisuće sati gledanja

Najgledanije su premijere naših serijala, odnosno prva epizoda Infiltracije i prva epizoda Šumskog kuhara, a odmah iza njih je treća epizoda Infiltracije, u kojoj smo posjetili cementaru u Podsusedu. Ovdje možete provjeriti brojke o gledanju Telegramovih videoserijala:

Screen Shot 2015-05-26 at 12.42.38 PM

Telegramovi videoserijali originalna su produkcija, na čelu s našim urednikom videoprodukcije, Filipom Filkovićem, koju smo lansirali u početkom ovog mjeseca. Nove epizode Infiltracije možete gledati svakog utorka u 21h na Telegramu, Šumskog kuhara emitiramo u četvrtak u 21h, a ovdje pogledajte dosadašnje epizode:

Infiltracija: Kronike urbanog istraživanja

Šumski kuhar: Hrana iz divljine