Šumski kuhar, Epizoda 2: kako napraviti iznimno zdravu i finu pizzu (s malo konoplje)

Šumski kuhar je skupio najzdravije namirnice i složio najfiniju pizzu

Upravo gledate drugu epizodu serijala ‘Šumski kuhar: Hrana iz divljine’. Riječ je o dokumentarnom serijalu u kojem će vas Anton Rudan, cijenjeni hrvatski šumski kuhar i lovac na divlje biljke, naučiti kako jednostavno pronaći svježe, zdrave i, najvažnije, neotrovne biljke u svakoj šumi. Nakon što vas upozna s biljkom, Šumski kuhar će vam pokazati kako je pripremiti te dobiti zdrav i ukusan obrok.

U ovoj epizodi Šumski kuhar nas vodi u lov na neke od najfinijih i najsvježijih proljetnih cvjetova, a zatim se vraćamo u njegovu kuhinju na jedno iznenađenje. Šumski kuhar će nas naučiti kako da napravimo najzdraviju i najfiniju pizzu ikada. Koristit će biljke koje su netom prije ubrane u šumi, a za ostala iznenađenja koja nam Rudan sprema pogledajte epizodu do kraja.

‘Šumski kuhar’, uz ‘Infiltraciju: Kronike urbanog istraživanja’, jedan je od dva Telegramova serijala koje ste do sada pogledali više od 650 tisuća puta. Sveukupno ste Telegramove serijale gledali gotovo 13 tisuća sati, što nas neizmjerno veseli.

Ako ste slučajno propustili neku od dosad objavljenih epizoda, možete ih pogledati ovdje:

Infiltracija: Kronike urbanog istraživanja

Šumski kuhar: Hrana iz divljine

Nove epizode ‘Šumskog kuhara’ potražite na Telegramu svaki četvrtak u 21.00