Šumski kuhar, Epizoda 6: Naučite kako pripremiti sirove špagete

Anton Rudan plovi Mrežnicom u potrazi za samoniklim biljem

ZADNJA IZMJENA: lip 26, 2015

Upravo gledate šestu epizodu serijala ‘Šumski kuhar: Hrana iz divljine’. Riječ je o dokumentarnom serijalu u kojem će vas Anton Rudan, cijenjeni hrvatski šumski kuhar i lovac na divlje biljke, naučiti kako jednostavno pronaći svježe, zdrave i, najvažnije, neotrovne biljke u svakoj šumi. Nakon što vas upozna s biljkom, Šumski kuhar će vam pokazati kako ju pripremiti u zdravi obrok.

U ovoj epizodi Rudan sam plovi Mrežnicom. U potrazi je za samoniklim biljem od kojeg će spraviti sirove špagete. Uz obalu Mrežnice pronalazi biljku dragušac koja se koristi u narodnoj medicini i koja je puna nutritivnih svojstava, te se zato preporuča da se jede sirova. Ona je tek jedan od sastojaka koje će koristiti u pripremi ovog zanimljivog i zdravog jela.

Šumski kuhar’, uz ‘Infiltraciju: Kronike urbanog istraživanja’, jedan je od dva Telegramova originalna serijala koje ste do sada pogledali više od milijun i tristo tisuća puta. Sveukupno ste Telegramove serijale gledali više od 24 tisuće sati, što nas neizmjerno veseli.

Ukoliko ste slučajno propustili neku od dosad objavljenih epizoda Telegramovih serijala, možete ih pogledati ovdje:

Šumski kuhar: Hrana iz divljine

Infiltracija: Kronike urbanog istraživanja

Igor Šimulija
Telegram autor
741 članak Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program