Nekad je nužno odabrati stranu

Večeras u 21 nova epizoda 'Šumskog kuhara', pogledajte trailer sada

Anton je pronašao jednu neobičnu biljku i upoznao mrzovoljnog labuda

Upravo gledate foršpan za četvrtu epizodu serijala ‘Šumski kuhar: Hrana iz divljine’. Riječ je o dokumentarnom serijalu u kojem će vas Anton Rudan, cijenjeni hrvatski šumski kuhar i lovac na divlje biljke, naučiti kako jednostavno pronaći svježe, zdrave i, najvažnije, neotrovne biljke u svakoj šumi. Nakon što vas upozna s biljkom, Šumski kuhar će vam pokazati kako ju pripremiti u zdravi obrok.

U ovoj epizodi Rudan sam odlazi u šumu, u potrazi za nešto drugačijom biljkom. Riječ je o ljepljivoj bročiki, neobičnoj biljci koja se lijepi za odjeću dok ju bere. Iako je poznata kod ljudi koji imaju iskustva sa samoniklim biljem. No nama ostalima izgleda potpuno strano. Svejedno, kada ju naš Šumski kuhar skuha, izgleda izuzetno fino. Iako se najviše veselimo gotovom jelu, u ovoj epizodi ‘Šumskog kuhara’ će vas sigurno najviše oduševiti labud. Koji, naravno, nije bio pretjerano prijateljski raspoložen.

SK_HID_EP04__003 SK_HID_EP04__005 SK_HID_EP04__008 SK_HID_EP04__006

‘Šumski kuhar’, uz ‘Infiltraciju: Kronike urbanog istraživanja’ jedan je od dva Telegramova originalna serijala koje ste do sada pogledali više od milijun i tristo tisuća puta. Sveukupno ste Telegramove serijale gledali više od 24 tisuće sati, što nas neizmjerno veseli.

Ukoliko ste slučajno propustili neku od dosad objavljenih epizoda Telegramovih serijala, možete ih pogledati ovdje:

Šumski kuhar: Hrana iz divljine

Infiltracija: Kronike urbanog istraživanja