Nekad je nužno odabrati stranu

Telegramovi videoserijali do sad su pogledani ukupno 654 tisuće puta

Prve epizode Infiltracije i Šumskog kuhara popularne su

OK, priznajemo, i nama ova brojka zvuči nevjerojatna, ali stvarno ne muljamo: Telegramovi videoserijali do sada su pogledani 654 tisuće puta. U to su uključene sve dosadašnje epizode naša dva serijala, Infiltracija: Kronike urbanog istraživanja i Šumski kuhar: Hrana iz divljine, kao i svi teaseri i foršpani za epizode koje smo objavili.

Alat za analitiku našeg video playera kaže:

  • naši video klipovi pogledani su 654.541 puta (views)
  • stranice s videom pregledane su 880.386 puta (pageviews)
  • ukupno, to je 12 tisuća i 907 sati gledanja

Najgledanije su premijere naših serijala, odnosno prva epizoda Infiltracije i prva epizoda Šumskog kuhara, a ono što nam je posebno drago jest da broj pogleda raste iz dana u dan. Jučer smo imali rekordan dan s 144 tisuće pregleda, što našeg urednika video produkcije, Filipa Filkovića, čini poprilično zadovoljnim.

Ukoliko već niste, pozivamo vas da pogledate dosadašnje epizode naših videoserijala i javite nam sviđaju li vam se (jedan korisnik, na primjer, nije bio skroz oduševljen našom produkcijom, pa je predložio ponovno uvođenje vojnog roka kako bismo se prestali baviti glupostima).

Nove epizode Infiltracije možete gledati svakog utorka u 21h na Telegramu, Šumskog kuhara emitiramo u četvrtak u 21h, a ovdje pogledajte što ste, možda, propustili:

Infiltracija: Kronike urbanog istraživanja

Šumski kuhar: Hrana iz divljine