Nekategorizirano

Pogledajte trailer za posljednju epizodu ‘Šumskog kuhara’ (koju objavljujemo večeras u 21 h)

Rudan priprema hladnu salatu, prikladnu za ovo vrijeme

ZADNJA IZMJENA: srp. 23, 2015
Foto: Telegram.hr

Upravo gledate foršpan za posljednju epizodu serijala ‘Šumski kuhar: Hrana iz divljine’. Riječ je o dokumentarnom serijalu u kojem vas Anton Rudan, cijenjeni hrvatski šumski kuhar i lovac na divlje biljke, uči kako jednostavno pronaći svježe, zdrave i, najvažnije, neotrovne biljke u svakoj šumi.

Nakon što vas upozna s biljkom, Šumski kuhar će vam pokazati kako ju pripremiti u zdravi obrok.

Rudan u ovoj epizodi svoje sastojke nabavlja na tržnici na Dolcu, a iz prirode je donio biljku čuvarkuću od koje će napraviti hladnu salatu, vrlo prikladnu za ovo vrijeme. Zanimljivo je što je ova biljka ljekovita, a njezini listovi se koriste kod liječenja upale uha.

Uz čuvarkuću u salatu idu i krumpir, kopar i maslinovo ulje, a cijeli recept i način spravljanja Rudan će otkriti u večerašnjoj epizodi koju objavljujemo u 21 sat.

SK_HID_EP09__003

SK_HID_EP09__004

SK_HID_EP09__008

SK_HID_EP09__011

SK_HID_EP09__014

Šumski kuhar’, uz ‘Infiltraciju: Kronike urbanog istraživanja’, jedan je od dva Telegramova originalna serijala koje ste do sada pogledali više od milijun i tristo tisuća puta. Sveukupno ste Telegramove serijale gledali više od 24 tisuće sati, što nas neizmjerno veseli.Ukoliko ste slučajno propustili neku od dosad objavljenih epizoda Telegramovih serijala, možete ih pogledati ovdje:

Šumski kuhar: Hrana iz divljine

Infiltracija: Kronike urbanog istraživanja

Igor Šimulija
Telegram autor
741 članak Više o autoru