Bizarne nesreće na autocesti kod Varaždina. U dva sata izgorjela dva automobila, objavljeni detalji

Jedan je izgorio u blizini Varaždinskih Toplica, drugi kod Ljubešćice

FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL

Varaždinska policija javlja da je prvi požar automobila zabilježen jučer oko 14:45 na autocesti A4 kod Varaždinskih Toplica. Automobilom je u trenutku izbijanja požara upravljala 48-godišnjakinja. Do požara je došlo u vožnji, u prostoru motora. Nakon što je zaustavila vozilo, vatra se proširila. Uzrok požara je najvjerojatnije kvar na instalacijama.

Na mjesto događaja izašli su vatrogasci vatrogasne postrojbe poduzeća za upravljanje cestom i vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Varaždinske Toplice koji su ugasili požar. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 3000 eura. U požaru nije bilo ozlijeđenih.

Drugi požar dva sata kasnije

Oko 16:55 sati na autocesti A4 kod Ljubešćice buknuo je još jedan požar na osobnom automobilu. Ovim vozilom upravljao je 32-godišnjak, a vatra je također izbila u prostoru motora. Policija navodi da je i tom požaru uzrok najvjerojatnije kvar na instalacijama.

Na mjesto događaja izašli su vatrogasci vatrogasne postrojbe poduzeća za upravljanje cestom i vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Ljubešćica koji su ugasili požar. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 4000 eura. Ni u ovom požaru nije bilo ozlijeđenih osoba.