Video. Četveromjesečnu bebu doslovno usisao tornado. Pronašli su je čudom neozlijeđenu, na srušenom stablu

Obitelj Moore ostala u tornadu bez svega, no prošli su samo s ogrebotinama i modricama

FOTO: screenshot WSMV

Obitelj iz Clarksvillea u Tennesseeju s dvoje malene djece preživjela je tornado koji je poharao taj grad. Tornado je mobilnu kućicu mlade obitelji sravnio sa zemljom, piše WSMV. Dvadesetdvogodišnja Sydney Moore ispričala je da je njezina četveromjesečna beba jedva preživjela kada ju je tornado doslovno usisao.

Sydney je bila u spavaćoj sobi sa svojim drugim sinom, jednogodišnjakom. ”Čula sam jak vjetar i odmah skočila na sina. U tom trenutku su se zidovi srušili na nas”, ispričala je. U isto vrijeme se u dnevnoj sobi otac borio za svoj i život njihove bebe.

Bebu pronašli živu na kiši

Tornado je otkinuo krov, a onda se spustio u kuću i pokupio kolijevku u kojoj je bila beba. Otac se bacio na kolijevku kako bi zgrabio bebu, no tornado je povukao i njega. ”Cijelo se vrijeme držao za kolijevku i vrtjeli su se u krug, a onda ih je bacilo sa strane”, rekla je Moore. Ona i jednogodišnji dječak ostali su prignječeni pod zidovima, no nakon nekog vremena uspjeli su se osloboditi i izaći.

Roditelji su zatim bjesomučno tražili čeveromjesečnog dječačića u ruševinama, a nakon 10-minuta pronašli su ga živog, kako leži na srušenom drvetu na kiši. Cijela obitelj preživjela je tornado i prošli su samo s posjekotinama i modricama.

Obitelj ostala bez svega

U tornadu su izgubili sve što su posjedovali. Susjedstvo u kojemu žive odmah im je priskočilo u pomoć i osigurali im potrepštine za djecu, no sada im preostaje pronaći novi dom.

Snimke iz zraka objavljene na društvenim mrežama pokazuju razmjere štete koju je tornado ostavio iza sebe. Gotovo da i nema kuće koja je u Clarksvilleu ostala netaknuta.