Detalji tragedije u Belišću. Pregazio stariju ženu (74) na zebri, preminula je u bolnici

Od siline udara pješakinja je odbačena na travnatu površinu

Zagreb: Automobilom naletio na pješaka na pješačkom prijelazu na Ribnjaku i ozlijedio ga 26.02.2019., Zagreb - Automobil naletio na pjesaka koji je prelazio cestu na pjesackom prijelazu u ulici Ribnjak i ozlijedio ga. Policijski ocevid je u tijeku. rrPhoto: Igor Kralj/PIXSELL
FOTO: Igor Kralj/PIXSELL/Ilustracija

Osječka policija otkrila je detalje prometne nesreće u kojoj je u nedjelju oko 19 sati u Belišću smrtno stradala 74-godišnja pješakinja.

Očevidom je utvrđeno da je do tragedije došlo kada je 49-godišnji vozač na pješačkom prijelazu u Ulici Matije Gupca prednjom lijevom stranom osobnog automobila udario u pješakinju koja je prelazila kolnik.

Preminula u bolnici

Od siline udara pješakinja je odbačena na travnatu površinu. Prevezena je u Klinički bolnički centar Osijek, gdje je od zadobivenih ozljeda preminula.

Očevid na mjestu događaja obavili su policijski službenici Policijske postaje Belišće. Vozač automobila nije bio pod utjecajem alkohola i za vrijeme vožnje koristio je sigurnosni pojas, kažu iz policije. Protiv 49-godišnjeg vozača slijedi prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku zbog izazivanja prometne nesreće.