Dijete završilo u osječkom KBC-u. Izgleda da se otrovalo ugljičnim monoksidom u kupaonici

Sve se navodno dogodilo u stanu u centru Osijeka

27.11.2018., Osijek - Gradonacelnik Ivan Vrkic s ravnateljem KBC Osijek doc. dr.sc. Zeljkom Zupcicem i suradnicima obisao je prostorije Klinike za ginekologiju i opstetriciju obnovljene novcem koji je donirao Grad Osijek i to u iznosu od 100 000 kuna.rrPhoto: Dubravka Petric/PIXSELL
FOTO: Dubravka Petric/PIXSELL

Zbog sumnje u trovanje ugljičnim monoksidom u osječkom Kliničkom bolničkom centru (KBC) jučer navečer zaprimljeno je dijete u pratnji majke, izvijestila je osječka policija.

Operativno dežurstvo 1. osječke policijske postaje sinoć malo prije 21 sat dobilo je dojavu iz osječkog KBC-a da su zaprimili dijete u pratnji majke i da sumnjaju u trovanje ugljičnim monoksidom prilikom kupanja u kupaonici.

Policija provodi izvide kako bi se utvrdile sve okolnosti navedenog događaja, koji se dogodio u stanu u središtu Osijeka, o čemu će se pravovremeno izvijestiti javnost, dodaju iz osječko-baranjske Policijske uprave.

Trovanje u istom gradu prije manje od mjesec dana

Krajem prošloga mjeseca došlo je do trovanja ugljičnim monoksidom, također u Osijeku. Otrovale su se tada četiri osobe.

Hitno su prevezene u KBC Osijek gdje im je pružena liječnička pomoć, a nakon toga su puštene na kućnu njegu. Iz bolnice su trovanje prijavili policiji koja je otkrila da se incident dogodio u stanu.