Diler u zagrebačkom Buzinu uhićen dok je mušteriji prodavao kokain uz odgodu plaćanja

Predan je pritvorskom nadzorniku

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL/Ilustracija

Zagrebačka policija izvijestila je o 45-godišnjaku koji je prodavao kokain uz odgodu plaćanja te ga se sumnjiči za “neovlaštenu proizvodnju i promet drogama”.

Sumnja se da je spomenutu muškarac na za sada neutvrđen način radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine kokaina, koji je potom skrivao, vagao i prepakiravao u stanu na području Buzina, nakon čega je tako pripremljenu drogu dalje preprodavao na nezakonitom tržištu.

Policija je utvrdila da je 9. veljače 2024. u večernjim satima na području Buzina 45-godišnjak, za iznos od nekoliko stotina eura uz odgodu plaćanja, 38-godišnjem muškarcu prodao 4,39 grama kokaina.

Našli mu još kokaina i digitalne vage

U nastavku kriminalističkog istraživanja pretragom stana koji koristi osumnjičeni pronađeno je još 11,5 grama kokaina pakiranog u dvije plastične vrećice te dvije digitalne vage s tragovima droge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski su službenici osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.