Drama u Zagrebu: Pijani muškarac u stanu na parketu zapalio gitaru, papire i druge stvari. Potom je napao i policiju

Prije dolaska policije imao je porezotinu na stopalu zbog koje je pozvana i hitna pomoć

11.05.2023., Novaki Petrovinski - Oko 1:45 ujutro u Novakima Petrovinskim kod Jastrebarskog dogodila se prometna nesreca u kojoj je sudjelovalo jedno osobno vozilo te je vozac smrtno stradao. Photo: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
FOTO: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Hitne službe intervenirale su noćas na području zagrebačkog naselja Črnomerec. Oko 1:30 sati u stanu u Ulici Podolje pijani 36-godišnjak je na parketu zapalio gitaru, papire i druge stvari, javlja policija. Imao je 0,62 promila alkohola.

U vrijeme dok je on palio stvari, u stanu se nalazila i 36-godišnja članica obitelji. Kad su došli policajci, napao ih je. Oni su ga morali svladati i staviti mu lisice jer im se opirao.

Pozvana i hitna pomoć

U policiji navode da je prije njihova dolaska imao porezotinu na stopalu zbog čega je pozvana hitna pomoć i pružena mu je liječnička pomoć. Nakon toga, prevezen je u službene prostorije policije.

Požar su ugasili vatrogasci, a 36-godišnjak je uhićen je zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom na štetu članice obitelji. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.