Državljanin Srbije kod Zagreba presreo auto u kojem su bile tri žene i dijete, počeo pucati pa im ukrao vozilo. Uhapšen je

Ukradeni auto policija je kasnije pronašla u Rakarju

27.01.2024., Sibenik - Osoba ozlijedjena u sukobu u centru grada. Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Zagrebačka policija uhitila je 25-godišnjeg državljanina Republike Srbije za kojeg sumnjaju da je s još dvojicom nepoznatih počinitelja u nedjelju nedaleko od Zagreba uz prijetnje vatrenim oružjem ukrao auto.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, policija sumnja da je 25-godišnjak sa suučesnicima u ponedjeljak oko 21.30 svojim autom ispod mosta u Novakima Ščitarjevskim prepriječili put autu marke Ford Focus belomanastirskih registracija kojim je upravljala 30-godišnjakinja dok su se u autu nalazile 29-godišnjakinja, 30-godišnjakinja i jedan maloljetnik.

Pucao iz vatrenog oružja

Državljanin Srbije im je zaprijetio vatrenim oružjem iz kojeg je ispalio dva hica, a osobe koje su bile u Fordu su se udaljile iz njega, dok je 25-godišnjak sjeo u ukradeni auto te se udaljio s mjesta događaja. Ukradeni auto kasnije je pronađen u Rakarju.

Nakon što ga je policija pronašla, 25-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, a Županijskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici podneseno je posebno izvješće.