Evo što vas čeka iza jedanaestog prozorčića našeg Adventskog Giveawayja

Za novu razinu užitka

FOTO: TMG CREATIVE

Za novu razinu užitka

Jedanaestim danom u prosincu došlo je vrijeme da otvorimo novi prozorčić na našem Adventskom Giveaway kalendaru. Kao veliki obožavatelji božićnih blagdana i darivanja, odlučili smo čitatelje nagrađivati poklonima koje smo pripremili u suradnji s partnerima. Tako svaki dan u 09:00 sati otvaramo novi adventski prozorčić te objavljujemo najnoviji nagradni natječaj koji će biti aktivan 72 sata. Nakon njegova isteka, sretne ćemo dobitnike kontaktirati putem Instagram profila. Evo što danas imate priliku osvojiti.

LELO DOTVIBRATOR

Aleksandar Selak

LELO DOT™ klitoralni je pinpoint vibrator koji omogućuje doživljavanje višestrukih orgazama. Koristi revolucionarnu tehnologiju Infinite™ Loop, idealnu za one koji žele istražiti nove puteve ostvarivanja užitka. Pokret u obliku osmice i u stalnom ritmu, fascinantnom snagom pruža novu vrstu orgazma koji se čini puno jačim i više fokusiranim na točke zadovoljstva. Zahvaljujući mekom i savitljivom vrhu i revolucionarnom eliptičnom kretanju, LELO DOT™ dovodi do vrhunca neusporedivom preciznošću istog. To ga čini savršenim partnerom za uzbudljivu solo igru ​​ili igru ​​u paru, pružajući svestran pristup samozadovoljstvu.

PRIJAVI SE NA NATJEČAJ

#1 Zaprati Super1 Instagram profil i provjeravaj nove objave svakog jutra.

#2 Lajkaj objavu s poklonom koji želiš osvojiti.

#3 Zaprati na Instagramu partnera s kojim će te Super1 možda nagraditi.

#4 Provjeri jesi li među dobitnicima 72h nakon objave.

Koje smo prozorčiće otvorili, koji natječaji su aktualni, a koji tek slijede, možeš provjeriti na službenoj stranici Adventskog Giveawayja ovdje.

Detaljna Pravila nagradnog natječaja možete pronaći ovdje.