Foto. Horor u Hercegovini. Iz rijeke izvučen auto i tijelo jednog od nestalih mladića. Nastavlja se potraga za drugim...

Jučer je prijavljen njihov nestanak

FOTO: Denis Kapetanovic/PIXSELL

Iz rijeke Bregave u hercegovačkom gradu Stocu izvučen je automobil, a u njemu je pronađeno tijelo jednog mladića. Radi se o mladiću čiji je nestanak prijavljen jučer, a s njim je nestao još jedan te se potraga za njim nastavlja, javljaju bosanskohercegovački mediji.

“Oko 10:45 sati je izvučeno jedno tijelo iz automobila. Za drugim se još uvijek traga”, rekao je glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona Ljudevit Marić. Za drugim tijelom potragu nastavlja više ronilačkih timova, ali i pripadnici gorskih službi spašavanja, policije i gasitelja iz više hercegovačkih gradova.

Denis Kapetanovic/PIXSELL

Brat posudio auto?

Policiji je nestanak dvojice mladića prijavljen Policijskoj stanici Stolac u noći s 11. na 12. veljače oko 00:45. Radio Sarajevo javlja da je nestanak mladića prijavila majka jednog od njih.

Netom prije toga mladići su bili u kafiću u Stocu te nakon ponoći nisu bili dostupni putem mobitela. Oko 01:00, otac jednog od mladića rekao je da je brat mladića posudio svoje vozilo, a tada su ih zadnji put vidjeli, piše Klix.ba.

Na lokaciji Pitića brijeg najprije su otkriveni tragovi kočenja i dijelova automobila koji su otpali kada se vozilo strmoglavilo u rijeku Bregavu. Ronioci su jučer pokušali krenuti u potragu, ali su zbog nabujale rijeke i rizika po život od toga odustali.

Denis Kapetanovic/PIXSELL