Foto. Usred noći u Zagrebu gorjela tri automobila, policija još ne zna uzrok. Vatrogasci: 'Šteta je velika'

Očevid će se obaviti danas

19.04.2024., Zagreb - Tri automobila izgorjela su sinoc u pozaru koji je buknuo na parkiralistu u Baranovicevoj ulici u Preckom. Policija radi ocevid.  Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL

Noćas je oko 2.20 u zagrebačkoj četvrti Prečko došlo do požara na jednom od automobila na parkiralištu, javlja Policijska uprava zagrebačka. Trenutno se ne zna koji je uzrok, ali vatra je krenula na parkiranoj Toyoti u vlasništvu 46-godišnjaka.

Pritom su oštećena još dva automobila – Ford u vlasništvu 43-godišnjakinje te Peugeot u vlasništvu 50-godišnjakinje. Očevid će se obaviti danas, javljaju iz policije.

Požar su ugasili vatrogasci, a nije bilo ozlijeđenih. Iz Javne vatrogasne postrojbe Zagreb (JVP) doznajemo da su na teren već u 2.21 izašla dva vozila Vatrogasne postaje Jankomir.

Uzrok nije utvrđen

Iz JVP-a nam kažu kako je Toyota izgorjela u potpunosti, Fordu je izgorjela desna, a Peugeotu lijeva strana.

“Do našeg dolaska nastali požar nitko nije gasio, a s naše strane požar je lokaliziran te potom ugašen vodom preko dva C mlaza uz uporabu izolacijskih aparata”, rekao nam je predsjednik JVP-a Zagreb Siniša Jembrih.

Po završetku gašenja vršeno je raskapanje i dogašivanje opožarenih dijelova automobila, a uzrok nije utvrđen. Nastala šteta je velika, ali nije utvrđena.

Marko Lukunic/PIXSELL