Ivošević se hvali kako je rastjerao agresivne Boyse: 'Zaletjele se 3 junačine, utekli su čim smo izašli iz auta'

Zamjenik splitskog gradonačelnika opisao je incident koji je doživio u Maksimiru

FOTO: Pixsell

Zamjenik splitskog gradonačelnika, Bojan Ivošević jučer je bio u Zagrebu, na utakmici Dinamo – Hajduk, nakon koje je doživio popriličnu neugodnost. Na Facebooku je objavio da su se „tri junačine“ zaletjele na auto u kojem je bio.

„Prilikom izlaska sa službenog parkinga stadiona Maksimir tri “junačine” se zaletjele na auto s dva zamjenika gradonačelnika Grada Splita, predsjednikom Gradskog vijeća Grada Splita i jednom ženom pri čemu su razvalili retrovizor. Iz auta izašla dva zamjenika, a njih trojica utekla. Meni bi bilo neugodno“, objavio je.

Javio se i drugi zamjenik

U komentarima ispod Ivoševićeve objave javio se Antonio Kuzmanić, koji je također zamjenik gradonačelnika. On je pak poručio da će limariju popraviti a retrovizor zamijeniti. Dodao je kako smatra da je napad na „dva zamjenika gradonačelnika i predsjednika Gradskog vijeća dno dna.”

Uvjeren je kako bi se, da je bila obrnuta situacija u Splitu, digla vojska, pričalo o huliganima i što još je. Dodao je da je slučaj prijavljen policiji i da je očevid obavljen.

Prilikom izlaska sa službenog parkinga stadiona Maksimir tri "junačine" se zaletile na auto s dva zamjenika…

Posted by Bojan Ivošević on Sunday, December 17, 2023