Jako zabavan video. Tomašević pet puta pokušao zabiti koš, nikako mu nije išlo

Njegove košarkaške vještine zabilježile su kamere brojnih medija

FOTO: Screenshot Twitter / Radio Sljeme

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević danas je sa svojim zamjenicima Danijelom Dolenec i Lukom Koraletom obišao Osnovnu školu Ante Kovačića u Španskom koja je dobila novu sportsku dvoranu i četiri nove učionice.

Prije nego je održao redovnu konferenciju za medije, gradonačelnik je u dvorani pokušao zabiti koš. Obruč je gađao nekoliko puta – pucao je tricu i promašio, a pogodak je pokušao postići i iz blizine, no također neuspješno. Njegove košarkaške vještine zabilježile su kamere brojnih medija.

🏀Tko zna, zna💪💯Gradonačelnik se potrudio atraktivnom figurom, ali naš kolega Ante Raić znalački je zabio🏀#slušamsljeme Oš Ante Kovačić Tomislav Tomašević Grad Zagreb

Posted by HRT Radio Sljeme on Tuesday, September 5, 2023

Investicija od 6 milijuna eura

Govoreći o dogradnji škole, Tomašević je kazao kako je investicija bila vrijedna 6 milijuna eura te je financirana isključivo iz gradskog proračuna. “Desetljećima se nisu gradile škole, a izdavale su se dozvole za stambene zgrade šakom i kapom.

A vidite gdje je novac odlazio… upravo za onoliko koliko je koštala ova zgrada je oštećen proračun Grada Zagreba u aferi Suhi led. Na to je novac išao”, rekao je.