Jedva punoljetan dečko izletio s ceste kod Zaprešića. Ozlijeđene 4 djevojke, on je završio u pritvoru

Policija je nakon dovršetka očevida 18-godišnjaka stavila u pritvor

03.09.2022., Osijek - Mjesto nesrece do koje je doslo nocas iza ponoci u Osijeku, u kojoj je poginula jedna osoba, a cetvero ih je tesko ozlijedeno. Photo: Borna Jaksic/PIXSELL
FOTO: Borna Jaksic/PIXSELL/Ilustrativna fotografija

U ranim jutarnjim satima na blagdan Svih svetih, u mjestu Jakovlje između Zaprešića i Stubičkih Toplica, došlo je do teške prometne nesreće koju je skrivio jedva punoljetan mladić (18). U nesreći su ozlijeđene četiri djevojke, od kojih su tri maloljetne.

Kako u javlja policija, mladi vozač vozio je audi zagrebačkih oznaka i kretao se Jakovljanskom ulicom neprilagođenom brzinom. Izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s ceste.

Vozač je u pritvoru

U nesreći teško je ozlijeđena 20-godišnjakinja koja je prevezena u KB sveti Duh i maloljetnica kojoj je liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti Zagreb.

Druge dvije maloljetnice su lakše ozlijeđene i liječnička pomoć također im je pružena u Klinici za dječje bolesti Zagreb.

Policija je nakon dovršetka očevida 18-godišnjaka stavila u pritvor, a kaznena prijava podnijeta je nadležnom državnom odvjetništvu, potvrdili su iz zagrebačke Policijske uprave.