Jezivi detalji brutalnog napada, pretukli su trudnicu i njenu svekrvu: 'Glava joj je bila toliko natečena da ju nisam ni prepoznao'

Vezali su ih plahtom i stariju ženu teško ozlijedili

FOTO: Screenshot / Dnevnik.hr

Trudnicu Eminu Bezak (34) i njezinu 64-godišnju svekrvu napala su i pretukla trojica pljačkaša u njihovom domu u mjestu Bokšići u blizini Našica. “Ja sam uzela tu da pokupim smeće i da bacim. I kako su oni utrčali, ja nisam uspjela zatvoriti vrata. Oni su gurnuli nogom i upali unutra”, ispričala je za Dnevnik Nove TV Emina.

Zavezali su ih plahtom i opljačkali kuću. ”Kad su tukli nju, ja sam ju branila da ju ne tuku i sve su nas u glavu lupali”, priča trudnica.

Svekrva teško ozlijeđena

Njezin suprug i sin napadnute 64-godišnje žene Zoran Amidžić rekao je da majku nije mogao prepoznati od udaraca. ”Nije se mogla pomaknuti s mjesta koliko su je istukli. Glava joj je bila toliko natečena da ju nisam ni prepoznao”, prisjetio se.

Žena je uspjela pobjeći kod susjede koja je pozvala Zorana. Iz kuće su im pljačkaši ukrali oko 3000 eura. Policija je ubrzo pronašla i uhitila 25-godišnjaka sa šireg područja Našica, 22-godišnjaka iz Donjeg Miholjca i 39-godišnjeg stranog državljanina.

‘Ovakav događaj dugo nismo imali’

Glasnogovornica PU osječko-baranjske Edita Roterbauer rekla je da se ovako nešto na području županije dugo nije dogodilo. Trojica muškaraca predana su pritvorskom nadzorniku pod sumnjom da su počinili kaznena djela razbojništva i nanošenja teških fizičkih ozljeda.

Napadnute žene prevezene su u Opću županijsku bolnicu Našice gdje su 64-godišnjakinji utvrđene teške tjelesne ozljede, a trudnici lakše te je ona puštena na kućnu njegu.