Još jedna nesreća na tračnicama kod Požege. Vlak naletio na automobil, dvije osobe ozlijeđene

Jutros je vlak prešao preko čovjeka koji je ležao na tračnicama

02.09.2023., Trenkovo - Na pruznom prijelazu u Trenkovu u naletu vlaka na automobil ozlijedjeno vise osoba.. Photo: Ivica Galovic/PIXSELL
FOTO: Ivica Galovic/PIXSELL

Teretni vlak naletio je na osobni automobil u subotu u mjestu Trenkovo kod Požege. Dvije osobe je Hitna pomoć prevezla u požešku bolnicu, no zasad se ne zna težina njihovih ozljeda, rečeno je Hini u Policijskoj upravi Požeško-slavonskoj.

“U Trenkovu, u Mirogojskoj ulici, danas oko 11:40 sati policiji je dojavljeno da je došlo do naleta teretnog vlaka na osobni automobil, te da su dvije osobe prevezene u Opću županijsku bolnicu u Požegu”, izjavila je glasnogovornica Policijske uprave Požeško-slavonske Nikolina Janković.

Do nesreće je došlo na pružnom prijelazu Ivica Galovic/PIXSELL
Vlak udario automobil Ivica Galovic/PIXSELL

Jutros vlak prešao preko čovjeka

Dodala je kako, zasad, težine ozljeda nisu poznate. Policija će više detalja o nesreći znati po završetku očevida. Portal Požega.eu objavio je fotografije s mjesta nesreće koje pokazuju da je automobil potpuno uništen.

Podsjetimo, Policijska uprava požeško- slavonska jutros je javila kako je muškarac u Požegi ležao između tračnica kada je preko njega prešao vlak. Prema podacima policije, muškarac je u trenutku nadolaska vlaka ležao na pruzi između tračnica.

U bolnicu je prevezen u svjesnom stanju, a više informacija o njegovim ozljedama nije dostupno.

Očevid je u tijeku Ivica Galovic/PIXSELL
Očevid Ivica Galovic/PIXSELL