Još jedna teška prometna na Badnjak. Kod Lipovljana ozlijeđene dvije, jedna teško

Dvije su osobe ozlijeđene u sudaru i prevezene u bolnicu

25.01.2021., Zagreb - Prometna nesreca na Sesvetskoj cesti u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Photo: Emica Elvedji/PIXSELL
FOTO: Emica Elvedji/PIXSELL/Ilustrativna fotografija

Dvije osobe ozlijeđene su, jedna teško, u nedjelju u prometnoj nesreći kod Lipovljana, izvijestili su iz sisačko-moslavačke policije u ponedjeljak.

Na autocesti A3 kod Lipovljana, oko 11,20 sati, 71-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine upravljao je automobilom slovenskih nacionalnih oznaka te je zbog nedržanja razmaka udario u zadnji dio prikolice koja je bila pridodana teretnom automobilu.

Dvoje ozlijeđenih

U prometnoj nesreći 71-godišnjak i 66-godišnja putnica su prevezeni u sisačku Opću bolnicu, gdje su vozaču okvalificirane teške, a putnici teške tjelesne ozljede opasne za život.

Zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu protiv 71-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, priopćila je policija.

Više prometnih nesreća

Ovo je samo jedna u nizu prometnih nesreća koje su se dogodile jučer. U nedjelju poslijepodne je kod Pakraca vozač automobila prešao u suprotnu prometnu traku i udario u automobil koji mu je dolazio ususret pa pobjegao.

Navečer je u Lapatu kod Plaškog na državnoj cesti DC-42 došlo je do prometne nesreće u kojoj je vozač automobila preminuo nakon slijetanja s ceste.