Kaos u Splitu. Potukla se dvojica muškaraca pa uletio i policajac kako bi ih zaustavio, teško je ozlijeđen

Četiri osobe dovedene su u policijsku postaju nakon tučnjave koja je izbila sinoć

09.02.2023., Split - Tijekom veceri planuo je pozar u stanu u stambenoj zgradi u Doverskoj ulici. Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL
FOTO: Miroslav Lelas/PIXSELL/Ilustracija

Sinoć oko 19:30 u ulici Dinka Šimunovića u Splitu dvojica muškaraca su se potukla. Policajac izvan službe vidio je tučnjavu i približio se muškarcima kako bi ih zaustavio. Rekao im je da je policajac i zatražio od njih da prestanu.

Muškarci su se nastavili tući. Jedan od njih je i policajca udario šakom u glavu. Policajac je nad njim upotrijebio tjelesnu snagu kako bi ga savladao, a u pomoć su mu stigle i kolege koji su muškarcu stavili lisice.

Policajcu je pružena liječnička pomoć. Utvrđena mu je teška tjelesna ozljeda nosa i nakon liječničke obrade je otpušten iz bolnice.

Privedene i dvije žene

Muškarac koji ga je udario je cijelo vrijeme vrijeđao policajce. Odveden je u policiju na kriminalističko istraživanje. Uz njega, u policiju je doveden i drugi muškarac koji je sudjelovao u tučnjavi.

Policija je privela i jednu ženu koja je vrijeđala policajce i bit će prekršajno prijavljena za remećenje javnog reda i mira. Privedena je još jedna žena koja je tijekom tučnjave prijetila drugoj ženi koja se tamo zatekla.