Kod Garešnice poginuo mladi vatrogasac. Upao je u stroj, nije mu bilo spasa

Više informacija bit će dostupno nakon policijskog očevida

21.10.2023., Jezero Cice, Velika Gorica - Velika vjezba operativnih snaga sustava civilne zastite Zagrebacke zupanije u organizaciji Vatrogasne zajednice Zagrebacke zupanije. Photo: Josip Mikacic/PIXSELL
FOTO: Josip Mikacic/PIXSELL

U mjestu Kaniška Iva u blizini Garešnice tijekom rada na sušari preminuo 25-godišnji pripadnik DVD-a. Vijest je objavila JVP Garešnica na svojoj Facebook stranici, ističući da su primili hitan poziv od centra 112 oko 15 sati da je potrebna asistencija hitnoj medicinskoj pomoći, piše Bjelovar Live.

“Dolaskom na mjesto intervencije dobivamo informaciju da je mladu osobu puž od sušare uvukao u samu sušaru te da je proglašena trenutna smrt. Samo vađenje unesrećene osobe napravit će se nakon izvršenog očevida”, napisali su vatrogasci.

‘Prijatelju, počivaj u miru’

Pregledom same lokacije shvaćamo da je riječ o našem prijatelju i vatrogascu DVD-a Kajgana Z.B.– u. Ni jedna intervencija nije laka, ali kad je riječ o prijateljima te su najteže. Prijatelju, počivaj u miru. Svoj obitelji i prijateljima izražavamo najdublje saučešće”, dodali su.

Danas oko 15 sati dobili smo dojavu od centra 112 da je potrebna asistencija hitnoj medicinskoj pomoći u mjestu Kaniška…

Posted by JVP Garešnica on Monday, October 30, 2023

Iz PU bjelovarsko-bilogorske su za portal Bjelovar Live potvrdili kako se radi o nesretnom događaju. Više informacija bit će dostupno nakon policijskog očevida.