Krš i lom u Međimurju. Potpuno pijani vozač izazvao sudar, jedan auto završio na boku, drugi u jarku

Protiv vozača koji je prouzrokovao nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak

FOTO: PU međimurska

Protekloga je vikenda u Međimurju došlo do frontalnog sudara kojeg je prouzrokovao pijani 43-godišnjak. Sudar se dogodio u subotu oko 10 sati između mjesta Sivice i Novog Sela Rok.

Vozač (43) je vozio automobil nasred ceste, a pritom je imao 2,18 promila alkohola u krvi. Na ravnom dijelu ceste je djelomično prešao na drugu stranu ceste i sudario se automobilom njemačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 72-godišnjak.

Auto u kojem je bio vozač koji je prouzročio prometnu nesreću se uslijed udara zaokrenuo na cesti, dok je drugi auto sišao izvan kolnika u cestovni jarak i višestruko se prevrnuo.

Zadobili lakše ozljede

Po vozače je došla hitna, a u Županijskoj bolnici Čakovec utvrđeno je da su zadobili lakše tjelesne ozljede. Na mjesto događaja izašli su i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe grada Čakovca te Dobrovoljnog vatrogasnog društva Novo Selo Rok koji su izvlačili vozače iz vozila.

Protiv vozača koji je prouzrokovao nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak, gdje će mu kazna za počinjene prekršaje iznositi 1610 eura.