Luđački napad u Biogradu: autom udario bivšu, njenog novog partnera i majku, prije toga mjesecima prijetio

Pri tome je 57-godišnjakinja zadobila teške tjelesne ozljede

16.10.2018., Sibenik - Muskarac star 67 godina zakljucao se u kucu u Zadarskoj ulici u centru Sibenika i prijeti samoubojstvom. Kuca je okruzena policijom i hitnom pomoci. Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL
FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustrativna fotografija

U Biogradu je priveden 47-godišnji muškarac koji se sumnjiči da je automobilom u dvorištu udario tri osobe: 29-godišnjakinju, 36-godišnjaka te 57-godišnjakinju. Kako piše Zadarski.hr, pregazio je bivšu djevojku, njezinog novog partnera i njegovu majku.

Sve se odigralo u subotu navečer u dvorištu na biogradskom području, gdje je 47-godišnjak najprije uputio ozbiljne prijetnje, a potom “udaljavajući se iz dvorišta u vožnji unatrag, automobilom udario oštećene, nakon čega se udaljio”, priopćila je policija.

Osumnjičeni je nakon dojave uhićen te priveden u prostorije policije, a ozlijeđenima je pružena liječnička pomoć. Pri tome su kod 29-godišnjakinje i 36-godišnjaka konstatirane lake, a kod 57-godišnjakinje teške tjelesne ozljede.

Slao uznemiravajuće poruke

Nadalje, sumnjiči ga se kako se u prethodna tri mjeseca nametljivo ponašao prema 29-godišnjakinji tako što joj je slao poruke uznemiravajućeg sadržaja, što je kod nje izazvalo uznemirenost i strah za njezinu sigurnost.

Tereti ga se za počinjenje kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom te Prijetnje i Nametljivog ponašanja.