Maloljetnik kod Osijeka provalio gospođi u kuću, ispreturao stvari pa se popeo na krov i tresnuo na beton

Prebačen je u bolnicu

09.04.2014., Opatija - Policijska vozila marke Skoda Octavia parkirana pored opatijskog parka.rPhoto: Goran Kovacic/PIXSELL
FOTO: Goran Kovacic/PIXSELL/Ilustracija

Osječko-baranjska policija izvijestila je o intervenciji koju su imali prije dva dana u Općini Bilje kod Osijeka. Zvala ih je 83-godišnjakinja nakon što je oko 22.40 sati vidjela nekoga u obiteljskoj kući. Policajci su došli i obišli kuću te uočili osobu kako se penje po krovu u smjeru susjednog dvorišta.

Osoba je potom u jednom trenutku pala s krova, a kasnije se ispostavilo da se radi o maloljetniku. Policija ga je našla u susjednom dvorištu na betonu, u besvjesnom stanju.

Preturao po kućama, ništa nije uzeo

Obavljenim očevidom i prikupljenim saznanjima utvrđeno je da je 17. rujna oko 22,40 sati kroz otvorenu kapiju ušao u zajedničko dvorište obiteljskih kuća u vlasništvu 83-godišnjakinje i 59-godišnjakinje, potom ušao u kuće i preturao po stvarima nakon čega je izašao. Pri tome ništa nije otuđio, objavila je policija.

Maloljetnik je hitno prevezen u Klinički bolnički centar Osijek gdje je i zadržan na liječenju. Slijedi daljnji rad na utvrđivanju okolnosti.