Mladić (22) izboden nožem u Splitu, umro je u bolnici. Privedena tri muškarca, navodno se radi o braći

Navodno je došlo do naguravanja više osoba

28.04.2023., Split - U Splitu je večeras u stanu pronađen mrtav muškarac na čijem su tijelu tragovi koji upućuju na kazneno djelo, doznaje se od policije koja je privela osobu koju dovodi u vezu s tim, a neslužbeno se doznaje da je riječ o ženi. Photo: Milan Sabic/PIXSELL
FOTO: Milan Sabic/PIXSELL/Ilustracija

Troje ljudi privedeno je tijekom noći u Splitu nakon što je jedna osoba ubijena nožem. Splitska policija javlja da je u Ulici Domovinskog rata došlo je do naguravanja više ljudi.

“Dvadesetdvogodišnji muškarac zadobio je pri tome ozljede od uboda nožem nakon čega je hitno prebačen u splitsku bolnicu. Nažalost, u 1.20 sati preminuo je od posljedica ranjavanja. Tri muške osobe koje se dovode u vezu s događajem su privedene u postaju”, priopćila je policija.

Navodno je riječ o ovisnicima

Kako su svjedoci rekli Slobodnoj Dalmaciji, navodno je riječ o trojici ovisnika o drogi koji znaju prilaziti ljudima i pitati ih novac. “Ne znam jesu li i prije nekog napali, ali znaju ulazit u dućane, pečenjare i kafiće i “žicat” pare. Nisam vidio da su agresivni”, rekao im je svjedok. Prema neprovjerenim informacijama koje je objavila Slobodna, uhićeni muškarci su braća.