Mrežama se mahnito dijeli snimka BBC-jeve voditeljice kako pokazuje srednji prst. Objasnila je što se zapravo dogodilo

Internet je možda dobio novi meme

FOTO: Twitter

Društvene mreže pune su jedne te iste snimke neugodne situacije u kojoj se našla Maryam Moshiri, voditeljica vijesti na BBC-ju. Naime, jučer su je kamere ulovile kako pokazuje srednji prst gledateljima.

U jednom trenutku se vrtjela uvodna špica koja odbrojava deset sekundi, a onda se kamere prebacuju u studio gdje nasmijana Moshiri pokazuje srednjaka. „Uživo iz Londona ovo su vijesti BBC-ja“, govori Moshiri koja se uozbiljila u sekundi i počela s vijestima.

Nakon što se video proširio društvenim mrežama oglasila se i sama voditeljica. Objasnila je kako nije pokazivala srednji prst gledateljima, nego da se radilo o šali s ekipom snimatelja.

Kaže da je sve bila glupa šala

„Pozdrav svima, jučer sam se, prije punog sata malo zezala s ekipom u galeriji. Pretvarala sam se da odbrojavam dok mi je direktor odbrojavao od 10 do 0. Prstima sam pokazivala brojke pa je od 10 prstiju na kraju ostao jedan“, počela je.

„Kada smo došli do broja jedan, okrenula sam prst kao šalu i nisam shvatila da je to snimila kamera. Radilo se o privatnoj šali s ekipom, i jako mi je žao da je to završilo u eteru! Nisam namjeravala da se ovo dogodi, žao mi je ako sam ikoga uvrijedila ili uznemirila. Nisam zapravo pokazivala srednjaka gledateljima, a ni nekoj osobi“, kazala je.

Zaključila je da se radilo o glupoj šali namijenjenoj malom broju prijatelja s kojima radi.